top of page
DucoKanijPraktijk-55schaduw-scaled.jpg
Afspraken achtergrond Duco Kanij website

Hoe kunnen we u helpen?

Optimum-Traject

€2750,-

(Excl. kosten testen en suppletie)

Inclusief:​ 

Gratis in dit traject 12 maanden abonnement op Stok achter de deur. Ter waarde van 600 euro!

Onderzoeksfase:

Tijdens het eerste onderzoek zal er een helder beeld verkregen worden over de oorzaak en instandhouding van de aanwezige klachten vanuit zowel binnen-als buitenkant van het lichaam, het stofwisselingssysteem, de psyche en de (sociale) omgeving.

 

Let op: Het 1e onderzoek zal altijd gedaan worden door Duco Kanij zelf, tenzij u bij aanmelding aangeeft dat u anders wenst. 

Na afloop van dit 1e onderzoek wordt bepaald of het Optimum - traject voor u geïndiceerd is. Indien we besluiten te beginnen met het traject maken we een afspraak voor de familieopstelling en een consult bij de OERsterk coach om uw voeding te optimaliseren.

Het Holistisch concept van de MK:

Omdat de Methode Kanij een holistisch concept is komen onderstaande aandachtsgebieden tijdens het traject allemaal aan bod:

 • Het lichaam middels de Methode Kanij, Personal training en in zijn connectie met de psyche middels het Emotionele Thema-Model.

 • De voeding middels de OERsterk coaching, Orthomoleculaire therapie 

 • De psyche middels Psychosomatische therapie, hypnotherapie, Yager Code en de Transactionele Analyse

 • De sociale omgeving middels een Familie en/of organisatie opstelling

Behandelfase:

De behandelingen bestaan uit de volgende aandachtsgebieden:
 

 • Het Fysiek, conform de Methode Kanij behandelen wij de biomechanica en relaties tussen interne organen en wervelkolom en de extremiteiten.

 • De Voeding, vanuit de Orthomoleculaire filosofie behandelen wij de stofwisseling met suppletie en een stellen wij een voedingswijze in die het logisch gevolg is uit  de gedane (laboratorium) onderzoeken. Deze onderzoeken, gedaan in de onderzoeksfase kunnen bestaan uit ontlastingsonderzoek, bloedonderzoek, urineonderzoek en/of speekselonderzoek. Tevens doen wij vaak een haaranalyse. Onze OERsterk coach gaat u vervolgens begeleiden om uw voedingswijze en fysieke belastbaarheid middels de juiste oefeningen te optimaliseren. 

 • De Psyche, vanuit het Emotionele Thema-Model van de MK zullen de aanwezige emotionele thema’s en trauma’s en hun oorsprong behandeld worden. Onze psychosomatische coaches gebruiken hiervoor o.a. hypnotherapie, de Yager Code en de Transactionele Analyse.  Het inhoudelijk vertellen over de opgedane trauma’s is hierbij NIET nodig. Zodoende blijft herbeleving achterwege.

 • De sociale omgeving: De sociale omgeving van de mens is zeer bepalend voor zijn mogelijkheden. Daarom brengen wij deze middels een familie en/of organisatie opstelling zorgvuldig in kaart. Zodoende weten we waar veranderingen nodig zijn om de kansen op herstel te vergroten.

 • Indien u deelneemt aan een van onze trajecten, dan streven wij ernaar om u op een dag 2 verschillende behandelingen te geven, echter dit kunnen wij niet garanderen.

 • Verzetten van een afspraak* (ZIE ALG.VW) is altijd mogelijk, echter na 9 maanden is het Optimum traject voorbij.

 •  ​Als u i.v.m. met vakantie of door overmacht het traject met een bepaald aantal weken wil opschorten, dan kan dit maximaal 1x met 4 weken of 3x met 2 weken.

 • Indien een therapeut uitloopt bent u gerechtigd om na 20 minuten weg te gaan en een nieuwe afspraak te maken.

 • De behandeling waarin de therapeut uitliep wordt dan niet in mindering gebracht op het totaal van de behandelingen van het traject.

 • Als uzelf meer dan 20 min. te laat komt kan de therapeut besluiten om de behandeling niet te laten plaatsvinden.

 • De behandeling waarin de therapeut uitliep wordt dan wel in mindering gebracht op het totaal van de behandelingen van het traject.

 • De kosten voor de onderzoeken en suppletie vallen buiten het traject en dienen apart voldaan te worden bij de balie direct na aanschaf.

Duco Kanij Praktijk

Profylaxis:

 1. Om uw gezonde voedingswijze, gebruik van suppletie en sportmomenten niet te vergeten hebben wij Stok achter de deur opgezet. Dit is een online personal trainer en reminderservice die u op het goede pad houdt. Een service die ook vele topsporters op schema houdt. Nu ook voor iedereen beschikbaar.

 2. Tevens is het geadviseerd om minimaal 1 x per jaar een controlebehandeling (APK) te doen bij Duco Kanij of één van zijn therapeuten. Deze onderhoudsbehandeling is geen onderdeel van dit behandeltraject, maar wordt beschouwd als een los behandelconsult.

Optimum traject overzicht

Plan uw afspraak eenvoudig online!

Voor het maken voor de eerste afspraak voor het Optimum Traject kies: Methode Kanij
bottom of page