top of page

Suppletie pakketten

Na jaren lang onderzoek en in samenwerking met Orthomoleculair artsen, Voedingsdeskundigen, Natuurgeneeskundigen en Maag-Darm-Lever specialisten hebben wij een combinatie van het gebruik van suppletie en een manier van eten en drinken weten te vinden die buikklachten significant verminderd of zelfs geheel oplost. Denk daarbij aan PDS, Abdominale hypertensie of Leaky Gut.
Tevens brengt het de stofwisseling zo in balans dat bijna alle gebruikers van ons programma op gezonde wijze afvallen. 

Dit programma bestaat uit 2 te volgen stappen:

Stap 1 - Detox

Het Darm-lever-nier Detox pakket reinigt in de eerste maand uw lichaam op orgaan en celniveau en is effectief gebleken bij 96,7% van onze cliënten die mee deden aan het detox onderzoek.

De daarop volgende 2 maanden helpen de supplementen de schoongemaakte cellen weer volledig te herstellen. In totaal duurt stap 1 drie maanden. 

Stap 2 - Herstel & Onderhoud

Het Herstel & Onderhoud Pakket bevat suppletie voor 3 maanden en kunt u na de Detox blijven gebruiken om uw lichaam gezond te houden door uw cellen dagelijks te laten herstellen en daarmee uw organen te onderhouden. In totaal bevat stap 2 suppletie voor 3 maanden.

Advies: Doe 2 maal per jaar 1 maand Detox en onderhoud de cellen en organen de rest van het jaar met het Herstel & Onderhoud Pakket. 

bottom of page