top of page
AdobeStock_224369549.jpeg
Afspraken achtergrond

Hoe kunnen we u helpen?

Ons Team

Van therapeuten bij Therapeutisch Centrum Leiderdorp

Duco Kanij

Duco Kanij

Grondlegger Methode Kanij en Body & Mind Connection

Over de afgelopen 30 jaar heb ik mij als mens en als therapeut ontwikkeld in verschillende richtingen.

 

Tijdens mijn stage fysiotherapie kwam ik in aanraking met verschillende therapievormen zoals acupunctuur, haptotherapie en osteopathie.

 

Hiermee was mijn interesse in de holistische visie een feit en mijn speurtocht naar meer kennis over het leven en gezondheid begonnen.
  

 

Heden staan fysiotherapie, geneeskunde, NLP, acupunctuur en osteopathie aan de basis van mijn "therapeut-zijn”.

 

De Methode Kanij is een combinatie van de meest effectieve elementen van deze verschillende therapievormen en is gericht op de hele mens en zijn omgeving.

Joanke-Boon-Osteopaat-D.O.-MRO

Joanke Boon

Osteopaat D.O.- MRO

Ik ben in de zorg begonnen als fysiotherapeut. Vervolgens ben ik afgestudeerd als O.O. in de osteopathie en kinderosteopathie in Gent en doe heden een Master ofScience aan de Universiteit Antwerpen in de kinderosteopathie.

 

Binnen de osteopathie heb ik mij daarom gespecialiseerd in het behandelen van baby's, kinderen, zwangerschap, fertiliteit (vruchtbaarheid). hormonale klachten en urogenitale klachten. Daarnaast ben ik gecertificeerd Gentle Sleep Coach@} en help ik jonge gezinnen middels deze zeer effectieve coaching methode, zodat het hele gezin weer kan doorslapen. Zie www.ioankeboon.nl

 

Mijn kennis en expertise omtrent zwangerschap en bevalling heb ik in samenwerking met dr. Hanewinckel middels columns gedeeld op de website van 24baby Tevens heb ik als expert mijn bijdrage geleverd aan h.et .boek Oei, Ik groei! 2 '.Het zwangersschapshandboek' geschreven door Xaviera Plooij en uitgegeven door Fontaine Uitgevers in juli 2021

Maak nu een afspraak

Ontvang meer informatie over onze holistische behandeling en therapieën.  

Bedankt voor de inzending

Richard Andreas

Richard Andreas

Psychosomatisch Coach, Hypnotherapie

"Waarom denk ik zoals ik denk, waarom voel ik me zoals ik me voel, waarom handel ik zoals ik handel ... "

 

Al jaren hebben de psyche en het lichaam van de mens mijn aandacht en interesse. Door op onderzoek te gaan naar mijzelf en verschillende therapeutische opleidingen succesvol af te ronden, heb ik mij ontwikkeld tot de veelzijdige therapeut die ik vandaag de dag ben.

 

Door mijn ervaring als interim manager/consultant in het bedrijfsleven in te zetten en te integreren in het therapeutisch vakgebied ben ik ervan overtuigd een toegevoegde waarde te kunnen leveren in jouw herstelproces. Vandaag de dag is er steeds meer behoefte naar het oplossen van de onderliggende emotionele pijn. De behandeltechnieken die ik gebruiken combineer komen voort uit de NLP, Hypnotherapie, Vager Code, Cranio-Sacraal therapie, Shiatsu. De ademhalings- en bewustwordingstechnieken vanuit de Quantum Touch en de Qi Gong zijn daarop een bijzondere en zeer effectieve aanvulling.

 

Door mijn holistische aanpak in de context van de Body & Mind Connection volgens de Methode Kanij, wordt het probleem vanuit de levensthema's van de patiënt benaderd zonder het trauma opnieuw te hoeven beleven!

Marcel Trams Familieopstellingen

Marcel Trams

Psychosomatisch Coach, Familieopstellingen

In eerste instantie heb ik gekozen voor een technisch beroep waarin ik meerdere jaren werkzaam ben geweest. Op een gegeven moment ben van een technisch beroep over gestapt naar het begeleiden van team van mensen. Deze keuzes heeft me steeds bewuster gemaakt van mijn doel in het leven, het begeleiden van mensen. In eerste instantie in het bedrijfsleven waarin een organisatie, een afdeling, een team en een groep een rol spelen, en waarin elke groep weer zijn eigen dynamiek kent. 


 

Waar krachten spelen en hiërarchie aanwezig is die niet alleen met functies en rollen te maken hebben, maar ook met leeftijd, kennis, kunde en zichtbaarheid. En waarin elke medewerker in het team ook vooral een mens is met eigen behoeften en wensen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat - om optimaal te functioneren in je werk - je privéleven een grote rol speelt. En met name je jeugd waarin je gevormd wordt, waarin je leert wat goed en fout is, en waar ook je overtuigingen en imprints worden geplaatst.


 

Om dit beter te begrijpen en mensen te kunnen helpen in hun weg naar optimaal functioneren, heb ik me verdiept in Systemisch werk, en met name in familie opstellingen en Transactionele Analyse. De combinatie van Body & Mind Connection volgens de Methode Kanij met inzicht in de in het verleden verkregen overtuigingen en imprints door een familieopstelling biedt een krachtige oplossing met een blijvende heling.

John-Boy OERsterk Coach

John-Boy Overbeek

OERsterk Coach, Personal Training

Mijn persoonlijke transformatie en passie voor leefstijl, gezondheid en bewegen hebben mij geïnspireerd om anderen een gezonde levensstijl te laten omarmen.

 

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de financiële sector en heb van dichtbij ervaren wat ongezonde voeding, een slechte leefstijl en weinig beweging voor invloed heeft op ons als mens. Het is daarom mijn missie geworden om iedereen een gezond en krachtig lichaam te laten ervaren.

 

Elk mens is namelijk uniek en heeft een unieke aanpak nodig. Wat voor de ene persoon werkt kan bij de ander totaal verkeerd uitpakken. En door mijn manier van werken kom ik snel te weten waar uw lichaam behoefte aan heeft en wat het aan kan. Hierdoor wordt snel duidelijk welke vorm van beweging, voeding, suppletie en overige leefstijlfactoren bij u past.

 

Samen zorgen wij ervoor dat u weer een gezond en krachtig lichaam kunt ervaren.

Wil je een afspraak maken?

Maak via de onderstaande knop een online afspraak 
bottom of page