top of page

Osteopathie

Foto Body and Mind Connection_edited.jpg

Tarieven behandelingen:

De osteopathie behandelingen van Joanke Boon richten zich op klachten tijdens en na de zwangerschap, kinderen, hormonale dysbalans bij vrouwen en de oningevulde kinderwens.

Tarieven:
Intake € 150,00
Vervolgconsult € 120,00

Duur:

Afspraken worden gemaakt bij indicatie en niet als onderdeel van een behandeltraject.

Specialisaties Joanke Boon:

  • Kinderosteopathie: De behandeling van kinderen en Babies bij oa een voorkeurshouding, afplatting van de schedel, overstrekken, reflux en darmkrampjes.

  • Osteopathie pre- en postpartum: osteopathie tijdens de zwangerschap en na de bevalling om zwangerschapsklachten voor en na geboorte te reduceren. Klachten zoals bekkenpijn, lage rugpijn, bekkenbodemproblematiek (pijnklachten na ruptuur/knip, incontinentieklachten, retentieklachten), bevordering van een goede ligging van de baby in de baarmoeder.                                                                                      De behandelingen tijdens de zwangerschap zijn tevens een goede voorbereiding op de bevalling en kunnen bijdragen aan een goed lopende ontsluitings- en persfase. Het wordt aangeraden om na de bevalling zowel voor moeder als kind een behandeling in te plannen, dit om evt geboortetrauma's te behandelen voordat deze zich verder kunnen ontwikkelen tot allerlei  vervelende klachten.

  • Fertiliteitsbehandelingen: Osteopathie bij een oningevulde kinderwens. De osteopaat kijkt naar de fysieke oorzaken van het niet zwanger raken of blijven, die medisch niet onderzocht (kunnen) worden. Hierdoor hebben veel stellen hun kinderwens in kunnen vullen, zonder een medisch fertiliteitstraject te hebben moeten doorlopen.

  • Hormonale dysbalans: Menstruatie- of menopauzale klachten, pijn bij het vrijen of endometriose.

Profylaxis:

Tevens is het geadviseerd om minimaal 1 x per jaar een controlebehandeling (APK) te doen bij Joanke Boon.

bottom of page