Opleiding behandelmethode Kanij

Het Meester-Leerling concept

Het is mogelijk om je de Behandelmethode Kanij eigen te maken.

Wij doceren volgens het Meester-Leerling principe, dit betekend, veel leren, hard werken en snel ontwikkelen.

Voor velen is het een hele praktische meerwaarde op hun al reeds aanwezige vaardigheden. Vooral Fysiotherapeuten kunnen hun mogelijkheden enorm uitbreiden. Om daarvoor in aanmerking te komen ontvangen wij graag een kopie diploma fysiotherapie, een korte motivatie en krijg je een toelatingsgesprek met Duco Kanij.

Hierna wordt bepaalt of  je toegelaten wordt tot de opleiding.

 

Duur en Kosten​

Het hele traject duurt minstens 6 maanden ( parttime) en kan uitlopen indien wij dat nodig vinden om je toe te laten tot de examens.  Tijdens deze 6 maanden loop je 14 hele dagen stage en is er huiswerk in theoretische en praktische zin.  

De kosten voor deze opleiding bedragen € 8600,- excl. BTW. In 2 termijnen betalen is na overleg mogelijk.

Wilt u de opleiding volgen bij Duco Kanij zelf, dan kost de opleiding € 12.000,- excl. BTW.

 

Wat leer je

Na de basisopleiding van 14 stagedagen kun je diagnosticeren en behandelen in het fysieke aspect volgens de Methode Kanij. Tevens heb je de kennis om de juiste supplementen te kunnen voorschrijven binnen het emotionele aspect en begrijp je en kun je toepassen de essentiële behandel principes volgens de Methode Kanij. Hierdoor kun je Methode Kanij direct in de praktijk toepassen.

We sluiten af met een theorie en een praktijkexamen. Indien voldoende ontvang je het certificaat ‘ Master Practitioner Methode Kanij'.

 

Goed om te weten

Behandelmethode Kanij is dusdanig compleet en effectief dat fysiotherapeuten die de opleiding succesvol hebben afgerond hun praktijk significant hebben zien groeien.

Mensen met schijnbaar onoplosbare fysieke klachten of mensen die vastlopen in hun eigen leven en ontwikkeling zijn zeer goed geholpen met de Methode Kanij. Dit vind zijn oorsprong in de holistische aanpak welke binnenkant, buitenkant van het lichaam, psyche en voeding en suppletie betreft. Een zeer complete benadering in één unieke behandelmethode.

 

Wil jij de Methode Kanij je eigen maken, dan kun je onder tabblad contact het inschrijfformulier invullen en een kopie van jouw diploma fysiotherapie EN een korte motivatie per email aan ons opsturen. Wij nemen dan contact met jouw op voor een toelatingsgesprek.

E-mail: info@tcleiderdorp.nl of aanmelding@methode-kanij.nl                        onderwerp: Deelname Opleiding Methode Kanij.

DucoKanijSeminar_-171.jpg

Reacties oud studenten

Jolanda de Jong

Methode Kanij

"Praktisch, gelijk toepasbaar, verhelderend"

 

Duco Kanij

"Deskundig, animerend en helder"

Richard Mulder

Methode kanij

"De Methode Kanij is een prachtige aanvulling voor mijn praktijk. Duco heeft zeer inspirerend en enthousiast lesgegeven, kortom: Super !"

 

Duco Kanij

"Enthousiast en inspirerend"

Yayant Etos

Methode kanij

"Zeer interessante opleiding met veel focus op de toepasbaarheid"

 

Duco Kanij 

"Boeiend, duidelijk, begrijpbare terminologie, legt op logische wijze de verbanden uit van de Methode Kanij"

Hannie ten Bruin

"Spontaan. Geeft duidelijk uitleg en les. Heeft liefde voor zijn vak, wat hij overbrengt op zijn leerlingen"

Ria Wegman

Methode Kanij

"Holistisch. Inzicht in vele systemen. Een must voor iedere therapeut"

Duco Kanij 

"Gedreven, veel vakkennis, met een grote dosis humor"