Het Team

Foto Body and Mind Connection_edited.jpg

Duco Kanij
Grondlegger Methode Kanij

Duco Kanij-26.jpg

Over de jaren heb ik mij als mens en als therapeut ontwikkeld.

 

Tijdens mijn stage fysiotherapie kwam ik in aanraking met verschillende therapievormen zoals acupunctuur, psychotherapie en osteopathie.

Hiermee was mijn interesse in de holistische visie een feit en mijn speurtocht naar meer kennis over het leven begonnen.
 

Heden staan fysiotherapie, geneeskunde, NLP, acupunctuur en osteopathie aan de basis van mijn “ therapeut-zijn”.

De Methode Kanij is een combinatie van de meest effectieve elementen van deze verschillende therapievormen en is gericht op de hele mens en zijn omgeving.

Joanke Boon
Osteopaat D.O.- MRO

Joanke-Boon-Osteopaat-D.O.-MRO.png

Ik ben in de zorg begonnen als fysiotherapeute en ben vervolgens afgestudeerd als D.O. in de osteopathie in Gent.

 

Binnen de osteopathie heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van hormonale klachten, urogenitale klachten, fertiliteit (vruchtbaarheid), zwangerschap en kinderen.  

Daarnaast ben ik gecertificeerd Gentle Sleep Coach® en help ik jonge gezinnen middels deze zeer effectieve methode zodat deze weer kunnen doorslapen. Zie https://sleeplady.com/

 

Mijn kennis en expertise omtrent zwangerschap en bevalling heb ik in samenwerking met dr. Hanewinckel middels columns gedeeld op de website van 24baby.

Lorenz van den Helder
Orthomoleculair Therapeut

Lorenz PS website.jpg

Gezondheid, bewegen, leefstijl en voeding zijn de grote lijnen binnen mijn leven. De link tussen deze domeinen hebben mij door de jaren heen steeds meer geïnteresseerd.

 

Als fysiotherapeut liep ik regelmatig tegen moeilijk oplosbare chronische klachten aan. Dit was een reden om orthomoleculaire geneeskunde te studeren.

Dit vak oefen ik heden met veel plezier uit en sluit perfect aan bij de Methode Kanij welke ik tijdens mijn stage fysiotherapie heb leren kennen.

 

Je hoeft echter niet ziek te zijn of symptomen te ervaren wil je baat hebben bij orthomoleculaire therapie. 

Echter, heb je al bestaande ziekte symptomen of klachten? Ook dan gaan we opzoek naar de oorzaak. Graag help ik je op weg naar optimale gezondheid middels voeding, leefstijl en suppletie.

Ook kan ik je leren, hoe je zelf weer in je kracht kan komen en stappen kan blijven zetten richting een optimaal leven.

Mijn behandelingen geef ik vaak in combinatie met behandelingen volgens de Methode Kanij, uitgevoerd door een in de Methode Kanij gecertificeerd fysiotherapeut.