Over Duco Kanij

Over de jaren heb ik mij als mens en als therapeut ontwikkeld.
Natuurlijk staan opleidingen zoals Fysiotherapie, mc.Kenzie therapie, NLP, Mediation/Coaching, Acupunctuur en Osteopathie aan de basis van mijn “ therapeut-zijn”. Echter, de ervaringen die mij voor een groot gedeelte als therapeut hebben gevormd, heb ik opgedaan in het leven zelf.

De wijze waarop ik mijn vak beleef en praktiseer laat zich niet onder één noemer wegzetten.

Ik behandel mijn patiënten conform mijn eigen visie die is gebouwd op een fundament van Fysiotherapie, Osteopathie en levenservaringen.

Mijn huidige praktijk bestaat sinds 1994, het jaar waarin ik afstudeerde als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en heeft verschillende vormen gekend, variërend van maatschap tot therapeutisch centrum tot éénmanspraktijk. Allen met z’n voor -en nadelen, maar altijd gericht op kwaliteit en comfort.

Om de kwaliteit die ik persoonlijk nastreef te bereiken, heb ik een behandelmethode ontwikkeld die bij mij past en is gericht op de hele mens en zijn leven.
Het draait binnen mijn praktijk dus niet alleen om de behandeling, maar ook om een gevoel van comfort welke zich uitstrekt van vriendelijkheid tot goede koffie of thee.

De relatie die ik over de jaren met mijn patiënten heb opgebouwd en de steun die ik van hun mocht ontvangen is een stuwende kracht voor mijn praktijk. Een praktijk die ik in de komende jaren wil blijven ontwikkelen en verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Duco Kanij